Ben jij 24 jaar of ouder?

Om content over onlline kansspelen volgens wet-en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Ik ben jonger dan 24 jaar Ik ben jonger dan 24 jaar
Ik ben ouder dan 24 jaar Ik ben ouder dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De site voor 24 jaar en ouder bevat reclame voor online kansspelen. Indien je geen reclame wenst te ontvangen kun je dit via de footer van de website gemakkelijk aangeven.

Je bent niet oud genoeg om deze pagina te bekijken.

5 Aug 2022

Aftrap TOTO Rugdekking

Met ingang van het seizoen 2022-2023 introduceert FC Twente in samenwerking met TOTO het initiatief TOTO Rugdekking. Een programma om de risico’s van gokken bespreekbaar te maken en meespelen met TOTO leuk te houden.

Veilige omgeving voor kansspeler

Met TOTO Rugdekking willen FC Twente en TOTO via diverse activiteiten bijdragen aan een veilige omgeving voor kansspelers. Rugdekking geeft niet alleen informatie, maar voorziet ook concrete tips en tools door middel van bijvoorbeeld kennissessies onder de noemer Verantwoord Spelen. Op deze manier wordt niet alleen meer bewustwording gecreëerd, maar kunnen mensen ook inschatten wanneer het niet goed dreigt te gaan bij anderen – en indien nodig ingrijpen. Meespelen moet namelijk leuk blijven voor iedereen.

Partners sinds 2020

FC Twente en TOTO zijn sinds begin 2020 met elkaar verbonden via een partnership. De club en het kansspelbedrijf zien het als hun gezamenlijke verantwoordelijkheid om de risico’s van (problematisch) gokken bespreekbaar te maken en concrete handvatten te bieden aan supporters.

WIST JE DAT JE DOOR MEE TE SPELEN MET TOTO HET NEDERLANDSE VOETBAL STEUNT?

TOTO is op 24 februari 1957 opgericht door de KNVB. ‘Door de sport, voor de sport’ was het motto bij de start van de eerste nationale toto. En dat is het nog steeds, want jaarlijks geeft Nederlandse Loterij – waar TOTO onder valt – via NOC*NSF een groot deel van haar resultaat aan de Nederlandse sport. Meespelen met TOTO betekent dus bijdragen aan je eigen sport en vereniging. Meer weten? Klik hier.