Ben jij 24 jaar of ouder?

Om content over onlline kansspelen volgens wet-en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Ik ben jonger dan 24 jaar Ik ben jonger dan 24 jaar
Ik ben ouder dan 24 jaar Ik ben ouder dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De site voor 24 jaar en ouder bevat reclame voor online kansspelen. Indien je geen reclame wenst te ontvangen kun je dit via de footer van de website gemakkelijk aangeven.

Je bent niet oud genoeg om deze pagina te bekijken.

Over TOTO Rugdekking

Over TOTO Rugdekking

Met ingang van het seizoen 2022-2023 introduceert PSV in samenwerking met TOTO het programma TOTO Rugdekking. Een initiatief om meespelen met TOTO leuk te houden en de risico’s van gokken bespreekbaar te maken.

Wat doen we dan?

Met TOTO Rugdekking dragen PSV en TOTO via diverse activiteiten bij aan een veilige spelomgeving voor deelnemers aan sportweddenschappen. Rugdekking geeft niet alleen informatie, maar ook concrete tips en tools door middel van bijvoorbeeld kennissessies. Dit met als uiteindelijk doel om meer bewustwording te creëren en deelnemers beter te laten inschatten wanneer het niet goed dreigt te gaan bij zichzelf of bij anderen – en indien nodig in te grijpen.

Waarom doen we dit?

PSV en TOTO zijn sinds 2020 trotse partners. Sinds het opengaan van de online kansspelmarkt is er echter veel veranderd. Het aanbod is breder en je kan live inzetten. Dat is leuk voor spelers, maar er kleven ook risico’s aan. PSV vindt het daarom belangrijk om samen met TOTO verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om het bespreekbaar maken van de risico’s van gokken. Meespelen moet namelijk leuk blijven voor iedereen.