Ben jij 24 jaar of ouder?

Om content over onlline kansspelen volgens wet-en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Ik ben jonger dan 24 jaar Ik ben jonger dan 24 jaar
Ik ben ouder dan 24 jaar Ik ben ouder dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De site voor 24 jaar en ouder bevat reclame voor online kansspelen. Indien je geen reclame wenst te ontvangen kun je dit via de footer van de website gemakkelijk aangeven.

Je bent niet oud genoeg om deze pagina te bekijken.

Over TOTO & Nederlandse Loterij

Over TOTO

TOTO is oer-Hollands en op 24 februari 1957 opgericht door de KNVB. ‘Door de sport, voor de sport’ was het motto bij de start van de eerste nationale toto. En dat is het nog steeds, want jaarlijks geeft Nederlandse Loterij – waar TOTO onder valt – via NOC*NSF vrijwel haar gehele resultaat aan de Nederlandse sport. In 2021 was dat een bedrag van 50,4 miljoen euro, waarvan ruim 4,4 miljoen euro naar de KNVB ging voor het Nederlandse amateurvoetbal. Meespelen met TOTO betekent dus bijdragen aan je eigen sport en vereniging.

Over Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij heeft al 295 jaar ervaring met het aanbieden van kansspelen. Wij vinden het belangrijk dat Nederlandse spelers terechtkunnen bij een vertrouwde aanbieder zonder winstoogmerk. Dit geldt voor onze loterijspellen, maar ook voor onze nieuwe online spellen TOTO Sport en TOTO Casino.

Heldere missie

We hebben een heldere missie: een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Jaarlijks geven wij vrijwel ons gehele resultaat aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën.

Bijdrage Nederlandse sport

Nederlandse Loterij geeft elk jaar vrijwel haar gehele resultaat aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan achttien goede doelen die zich richten op gezondheid, welzijn en beweging via de stichting Aanwending Loterijgelden Nederland en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2021 ging het om een bedrag van 188 miljoen euro.