RKC & TOTO geven Rugdekking

Bewaar je rust, speel bewust

Logo TOTO Rugdekking
Logo RKC Waalwijk

Een initiatief van RKC Waalwijk en TOTO om meespelen leuk te houden en de risico’s van gokken bespreekbaar te maken.

€50.4mln.

Bijgedragen aan de NL sport in 2021

65jaar

Trotse partner van het voetbal

18+

Wat kost gokken jou? Stop op tijd.

Waarom TOTO Rugdekking?

RKC Waalwijk en TOTO zijn sinds 2020 trotse partners. Sinds het opengaan van de online kansspelmarkt is er echter veel veranderd. Om het spelletje leuk te houden introduceert RKC Waalwijk in samenwerking met TOTO het programma Rugdekking. Een initiatief om de risico’s van gokken bespreekbaar te maken en handvatten te bieden om verslaving te voorkomen. Zo creëren we samen een veilige speelomgeving voor elke deelnemer.

Tips & Tricks

Les 1

Bepaal je
speellimiet

Bepaal van tevoren hoeveel geld en tijd je maximaal kwijt wilt zijn aan en stel aan de hand daarvan je limieten in. Zo weet je zeker dat je nooit meer uitgeeft dan je van plan was.

Les 2

Probeer je verlies niet terug te winnen

Verliezen vindt niemand leuk, maar het hoort wel bij het spel. Accepteer je verlies en ga niet opnieuw spelen met als doel om je verloren geld terug te winnen.

Les 3

Betaal regelmatig je saldo uit

Doe jezelf een plezier en betaal je saldo uit naar je bankrekening. Dan kun je er wat leuks van doen en kom je niet in de verleiding om je hele winst weer in te zetten.

Maak jij je wel eens zorgen om jezelf of iemand anders?

Chat Emoji
Geef of krijg Rugdekking
Geef of krijg Rugdekking
Logo Nederlandse Loterij

Over TOTO & Nederlandse Loterij

TOTO is op 24 februari 1957 opgericht door de KNVB. ‘Door de sport, voor de sport’ was het motto bij de start van de eerste nationale toto. En dat is het nog steeds, want jaarlijks geeft Nederlandse Loterij – waar TOTO onder valt – via NOC*NSF een groot deel van haar resultaat aan de Nederlandse sport. Meespelen met TOTO betekent dus bijdragen aan je eigen sport en vereniging.